full screen background image

Peste 15 000 de fani ai tricolorilor sunt aşteptaţi în această seară pe Stade de France

La opt ani distanţă de la ultima calificare la un turneu final, Campionatul European din 2008, România a fost privilegiată de sorţi, cei care au decis ca selecţionata pregătită de Anghel Iordănescu să aibă onoarea meciului de deschidere al Campioantului European, cu Franţa.

”Meciul carierei”, ”o bucurie imensă”, ”o emoţie pe care vrem să o împărtăşim cu fanii”, ”o onoare şi o responsabilitate”. Acestea sunt trăirile jucătorilor naţionalei în ceea ce priveşte turneul final din Franţa. Pe lângă actorii principali, fotbaliştii, protagonişti vor fi şi suporterii. Peste două milioane de turişti sunt aşteptaţi în Franţa pe toată durata Campionatului European.

În acest sens, în urma atacurilor teroriste din 13 noiembrie 2015 desfăşurate chiar în timpul meciului amical Franţa – Germania, francezii au distribuit un număr record de 77.000 de forţe de ordine care vor încerca să asigure buna desfăşurare a evenimentelor în timpul turneului final, dar şi 13.000 de poliţişti civili care vor patrula în afara stadionului.

Fan-zone-ul din Paris, care poate găzdui peste 90.000 de oameni, este împrejmuit de un gard uriaş, cu doar şase căi de acces, iar cei care doresc să intre vor trebui să prezinte actul de identitate. Siguranţa va fi asigurată de 1.500 de agenţi de securitate.

comments

comments




Leave a Reply

avatar