full screen background image

Poliţia Locală Suceava ar putea să nu mai asigure paza la parcările subterane din centrul municipiului

Poliţia Locală ar putea să îşi retragă agenţii de la mai multe obiective de pe raza municipiului Suceava, se arată într-o informare privind activitatea instituţiei, semnată de directorul executiv Viorel Horodenciuc.

Astfel, în vederea “optimizării activităţii”, respectivii poliţişti locali vor fi reorientaţi în înspre patrulare, în timp ce obiectivele rămase descoperite vor fi date în responsabilitatea societăţilor specializate în activităţi de pază şi protecţie.

Potrivit şefului Poliţiei Locale printre “necesităţile” pentru perioada care vine se numără “asigurarea pazei obiectivelor parcarea subterană nr. 1, parcarea subterană nr. 2, Centrului tradiţiilor populare şi Centrului “Lumină lină” cu personal din cadrul societăţilor specializate şi redistribuirea poliţiştilor locali care asigură paza acestor obiective pentru asigurarea dispozitivelor de ordine publică”.

Poliția Locală Suceava dispune, în prezent, de 107 angajați, printre atribuţii fiind asigurarea climatului de siguranţă publică, supravegherea actelor de comerţ din pieţele agroalimentare, acţiunile de fluidizare a traficului, verificarea respectării autorizaţiilor de construire şi a celor de reparaţii, precum şi verificarea îndeplinirii obligaţiilor pe linie de protecţia mediului.

comments

comments




Leave a Reply

avatar