full screen background image

Aparatele de fitness din Parcul “Universităţii” Suceava sunt utilizate în mod greşit

Între municipiului Suceava şi Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport a Universităţii “Ştefan cel Mare” va fi încheiat un contract de asociere a cărui scop este utilizarea corectă aparaturii de fitness montată anul acesta de autorităţile locale în Parcul din Areni, în preajma Primăriei şi USV.

Astfel, în baza acestuia, cadrele didactice şi studenţii de la programele de studii de educaţie fizică şi sportivă, Kinoterapie şi motricitate specială; Balneofiziokinetoterapie şi recuperare; Nutriţie şi dietetică şi Educaţie fizică şcolară  ale Facultăţii de Educaţie Fizică şi Sport vor oferi asistenţă şi îndrumare specializată 8 ore pe zi, 5 zile pe săptămână, sucevenilor care vin în Parcul “Universităţii” pentru face mişcare.

Totodată, Facultatea va întocmi un ghid de principii şi norme elementare de utilizare a celor 7 aparate, dibuind practicanţilor pliante cu modul de utilizare a aparaturii.

De asemenea, pe fiecare aparat vor fi montate plachete cu desene şi explicaţii referitoare la modul de funcţionare şi folosire a aparaturii, Primăriei Suceava revenindu-i sarcina confecţionării acestora.

comments

comments




Leave a Reply

avatar