full screen background image

Propunerea săptămânii 30 MAI – 5 IUNIE

Viva FM propune, tu alegi!

Cele mai noi piese din lumea muzicală internaţională şi din cea autohtonă se aud, zilnic, la Viva FM!

Tu decizi, tu votezi, tu alegi!

Trei piese care alcătuiesc Propunerea Săptămânii, aşteaptă să devină preferatele tale! Piesa care va aduna cele mai multe voturi, va intra în playlistul Viva FM!

 

  • ANDRA FT. DAVID BISBAL – Without You

Andra le-a pregătit o surpriză de proporţii fanilor. Cântăreaţa a lansat piesa ”Without You”, împreună cu artistul spaniol David Bisbal, care a venit în România, special pentru a pune la punct acest proiect.
”Vreau să vă transmit multă energie pozitivă cu noua mea piesă, alaturi de David Bisbal! Dacă vă place, SHARE!”, a scris cântăreața pe o rețea de socializare, acolo unde fanii s-au arătat extrem de încântați de noua ei piesă.
Voi sunteți la fel de încântați de noua piesă?

 

  • DUA LIPA – Hotter than hell

Nici nu ne-am săturat de ascultat „Be the one” că Dua Lipa a și lansat o nouă piesă, „Hotter than hell”.
Vocea puternică a artistei, spiritul rebel pe care-l promovează și beat-ul de club fac din melodie o adevărată senzație!
Dua Lipa s-a născut pe 25 august 1995 şi este o cântăreaţă britanică de origine albaneză ce a cunoscut succesul cu piesa „Be The One„, în 2015.

Ne place Dua Lipa. Vouă?

 

  • PITBULL FT. ENRIQUE IGLESIAS – Messin’ Around

Pitbull a colaborat cu Enrique Iglesias pentru noul single ”Messin’ Around”. Melodia este extrasă de pe viitorul album al rapper-ului, “Climate Change“.
După colaborările pentru “Let Me Be Your Lover,” “I Like It” și “I’m a Freak”, Pitbull și Enrique Iglesias revin cu un nou featuring – ”Messin’ Around”. Melodia se va regăsi pe cel de-al 10-lea album de studio al lui Pitbull, ”Climate Change”. Pentru promovarea single-ului ”Messin’ Around”, a fost filmat și un videoclip, ce se încadrează în tiparele colaborărilor anterioare, elementele definitorii fiind aceleași: dorința de distracție și femeile frumoase.
Recent, Enrique Iglesias a fost desemnat artistul latino cu cele mai multe hituri în topul Hot Latin Songs. Nu mai puțin de 26 de melodii ale cântărețului, lansate în perioada 2 decembrie 1995 – 21 martie 2015 s-au clasat pe prima poziție în topul Billboard.

Enrique e pe val. Va intra noua piesă în playlistul Viva FM?

Care este melodia ta preferată?

  • ANDRA FT. DAVID BISBAL - Without You (100%)
  • DUA LIPA - Hotter Than Hell (0%)
  • PITBULL FT. ENRIQUE IGLESIAS - Messin' Around (0%)
Loading ... Loading ...

comments

comments




Leave a Reply

avatar