full screen background image

Un milion de lei, pentru modernizarea locurilor de joacă pentru copii din Suceava

Anul acesta, Primăria municipiului Suceava va aloca 1 milion de lei în bugetul local, cu destinaţia modernizare locuri de joacă pentru copii.

Primarul Ion Lungu a precizat că, în prezent, lucrări se desfăşoară la o amenajare de acest fel din cartierul Obcini, precum şi la o alta din cartierul Burdujeni, în acest din urmă caz la cea de lângă Biserica Sfântul Andrei.

Pe de altă parte, potrivit prevederilor contractuale, firma Diasil Service, operatorul de salubritate stradală, este pe cale de a finaliza, pe cheltuială proprie, un loc de joacă pe strada Grigore Ureche din cartierul Zamca, în Curtea Colegiului Mihai Eminescu.

Primarul Sucevei spune că la locurile de joacă în curs de modernizare vor fi montate cu covoare asfaltice, pe termen lung  toate amenajările destinate micuţilor urmând a fi dotate cu  asemenea elemente de protecţie. „

Pe lângă Parcul copiilor din cartierul Burdujeni şi cel al Universităţii, din Areni, vor fi dotate cu  aparate pentru fitness în aer liber şi parcul de pe strada Luceafărului din cartierul George Enescu, modernizat în 2015, cât şi Parcul central, în zona Foişorului.

comments

comments




Leave a Reply

avatar