full screen background image

Bătrână din Suceava înşelată de o falsă vânzătoare de produse, pe care o primise în casă

Joi, în jurul orei 14.31, I.P.J. Suceava a fost sesizat, prin 112, de o femeie, de 87 de ani, din municipiul Suceava despre faptul că a fost înşelată de o persoană necunoscută.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, în jurul orei 11.00, la domiciliul victimei s-a prezentat o femeie necunoscută, care oferea spre vânzare diverse articole.

Astfel, după ce i-a permis accesul în locuinţă, cele două femei au negociat mai mult timp.

Partea vătămată a decis să cumpere două lenjerii de pat și să schimbe o bancnotă de 100 de lei.

După plecarea vânzătoarei, a constatat faptul că a fost înşelată cu suma de 150 de lei, după ce i-a dat acelei persoane suma de 550 de lei, în loc de 400 de lei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul comiterii infracţiunii de înşelăciune, cercetările fiind continuate de polițiști pentru identificarea autoarei și recuperarea prejudiciului.

Poliţiştii atrag încă o dată atenţia cu privire la măsurile preventive pe care cetăţenii trebuie să le ia în cazul în care sunt abordate de persoane necunoscute care solicită să le vândă anumite bunuri.

Poliţiştii recomandă efectuarea de activităţi de comerţ doar în spaţiile special amenajate şi cu respectarea legislaţiei în vigoare privind actele de comerţ.

comments

comments




Leave a Reply

avatar