full screen background image

Maramureşean bănuit de comiterea unui furt în Sadova, identificat şi reţinut de poliţişti

Joi, la ora 10.05, Secţia 11 Poliţie Rurală Pojorâta a fost sesizată de un bărbat, de 36 de ani, din comuna Sadova, despre faptul că, în ziua precedentă, persoane necunoscute i-au sustras mai multe bunuri din interiorul societăţii comerciale pe care o administrează pe raza localității de domiciliu.

În urma măsurilor operative întreprinse de polițiști, autorul furtului a fost identificat ca fiind un bărbat, de 53 de ani, din județul Maramureș, care locuiește fără forme legale, de circa două săptămâni, în comuna Sadova.

Bărbatul se afla în evidențele poliției.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, miercuri, la ora 15.30, întrucât poarta de acces în sediul societății de exploatare a materialului lemnos era deschisă, autorul a pătruns în interior.

De acolo a sustras scule mecanice și acumulatorul auto al unui utilaj, după ce anterior a distrus sistemul de alimentare cu carburant al acestuia, valoarea prejudiciului fiind de circa 700 de lei.

Bunurile sustrase au fost recuperare și restituite persoanei vătămate.

În cauză s-a dispus reținerea suspectului pentru 24 de ore, care a fost încarcerat în arestul I.P.J. Suceava, sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, urmând ca vineri să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung Moldovenesc, pentru stabilirea măsurilor legale ce se impun.

comments

comments




Leave a Reply

avatar