full screen background image

Liviu Dragnea rămâne președintele PSD

Liviu Dragnea a fost validat de către Comitetul Executiv al PSD, astfel încât acesta va rămâne la conducerea partidului, informează B1 TV.

Liderii social-democrați urmează să stabilească în cursul aceleiași ședințe care va fi soarta lui Valeriu Zgonea, președinte executiv al partidului.

PSD a devenit subiectul unui adevărat scandal după ce Liviu Dragnea a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare în Dosarul Referendumului. După pronunțarea deciziei de către instanță, Zgonea a fost singurul lider de partid care a votat și susținut public ideea că Dragnea trebuie să renunțe la funcția de conducere pentru a nu afecta imaginea partidului.

Ulterior, Dragnea a susținuit că Zgonea nu mai reprezintă o prioritate pentru PSD, aceasta fiind pregătirea campaniei pentru câștigarea alegerilor.

Totuși, după ce s-a pronunțat public, Valeriu Zgonea a devenit ținta mai multor critici venite chiar din interiorul partidului, unii dintre colegii săi cerându-i să demisioneze din toate funcțiile pe care a ajuns să le ocupe ca urmare a susținerii PSD.

comments

comments




Leave a Reply

avatar