full screen background image

4 premii și mențiuni pentru elevii suceveni, la a Olimpiada Naţională de Limba Germană Modernă

La etapa națională a Olimpiadei de Limba Germană Modernă, care a avut loc la Ploiești, în perioada 19 – 25 aprilie, județul Suceava a fost reprezentat de 8 elevi.

Dintre aceștia, 4 s-au întors cu premii și mențiuni.

La secțiunea eseu, s-au obținut următoarele rezultate: eleva Cîrlan Eliada, clasa a IX-a, nivelul lingvistic B1, de la Colegiul Național ”Petru Rareș” Suceava, a obținut premiul II (profesor îndrumător Anca Zaharia), eleva Zgîian Amalia, clasa a X-a, nivelul lingvistic C1, de la Colegiul Național ”Petru Rareș” Suceava, a obținut premiul III (profesor îndrumător Ramona Greciuc), iar eleva Marcu Ana Maria, clasa a XII-a, nivelul lingvistic B2, de la Colegiul Național ”Ștefan cel Mare” Suceava, a obținut mențiune (profesor îndrumător Sofia Grigoreanu).

Eleva Marcu Ana Maria a obținut mențiune și la secțiunea proiect.

Tot la secțiunea proiect, eleva Soroceanu Medeea Theodora, clasa a IX-a, nivelul lingvistic B2, de la Colegiul Național ”Petru Rareș” Suceava, a obținut premiul III (profesor îndrumător Mihai Crudu).

Din Comisia Centrală a Olimpiadei de Limba Germană Modernă de la Ploiești, a făcut parte, ca membru evaluator, prof. Angelica Popovici de la Colegiul Național ”Eudoxiu Hurmuzachi” Rădăuți.

comments

comments




Leave a Reply

avatar