full screen background image

Clubul Toast Masters Rădăuți se reuneşte din nou

Clubul Toast Masters Rădăuți a susținut prima ședință joi, 14 aprilie, acesta fiind cel de al 21-lea club înființat în România.

În cadrul întâlnirii, Lucian Popescul, președintele Toast Masters Suceava, a prezentat un discurs care se încadrează la proiectul numărul 6 din manualul de comunicare competentă – folosirea varietății vocale.

Cei interesați să participe și să ia parte la eveniment, au fost primiți într-o atmosferă placută cu oameni dornici de creștere și auto-educare.

În Rădăuți există Oameni care vor să învețe.

Organizatorii, Bogdan Horodincă și Lucian Popescul, cred cu tarie că o persoană cu un discurs demn, cizelat și plăcut trezește și în cei cărora li se adresează dorința de a fi mai buni, de a se cunoaște, de a crește din punct de vedere profesional și personal.

La VIVA FM, Bogdan Horodincă, membru fondator al Toast Masters Rădăuți, a spus că acest club li se adresează celor care doresc sa-și îmbunătățească abilitățile de comunicare, indiferent din ce sferă de activitate vin.

Pentru că prima întâlnire s-a bucurat de succes, organizatorii au decis să se întîlnească pentru a doua oară joi, 21 aprilie, la ora 19.00, pentru a pune bazele unui obicei de creștere!

În cadrul întâlnirii de joi, Marius Sinescu, membru Toastmasters Suceava, va susţine un discurs intitulat “Obiceiuri sănătoase”.

În restaurantul din strada Gării nr. 9, sunt așteptați și noii membri care s-au înscris la discursul de nivel 1.

Rădăuțenii sunt așteptați într-un mediu placut și încurajator, în care se urmărește ca fiecare invitat să se simtă bine si să aibă mai multă încredere în el.

Experiența anterioară necesară: zero! Dorința de a fi mai bun: măcar puțină, la Clubul Toast Masters toți participanții sunt ajutați să o crească.

Doina CRAIU

Radio VIVA FM Rădăuţi

comments

comments




Leave a Reply

avatar