full screen background image

Simpozion Internaţional „România între occident şi orient”, la Fălticeni

colegiul mihai bacescu falticeni     Colegiul Tehnic „Mihai Băcescu” Fălticeni şi Societatea de Geografie din România, filiala Suceava, în colaborare cu Inspectoratul Școlar al Judeţului Suceava, Universitatea „Ștefan cel Mare” Suceava şi Casa Corpului Didactic, organizează sâmbătă, 2 aprilie, cea de-a VI-a ediţie a Simpozionului Internaţional „România între occident şi orient”.

Manifestarea de la Fălticeni este una omagială și este prilejuită de aniversarea a 65 de ani de la Înfiinţarea Societăţii de Geografie din România, filiala Suceava.

La acest eveniment ştiinţific s-au înscris 120 de cadre didactice din mediul universitar şi preuniversitar, precum şi studenţi.

Simpozionul îşi propune să pună în valoare preocupările ştiinţifice ale cadrelor didactice, să creeze cadrul unui schimb de experienţă eficient, să promoveze exemple de bună practică din activitatea didactică şi să creeze o punte de legătură şi colaborare între mediul preuniversitar şi universitar pentru a realiza calitate în educaţie.

comments

comments