full screen background image

Bunuri furate dintr-o magazie a unui restaurant nefuncțional din Ciprian Porumbescu

boxe     Postul de poliţie Ciprian Porumbescu a fost sesizat, miercuri, de o femeie, de 67 de ani, din localitate, administrator al unei societăți comerciale, despre faptul că, în perioada 25 ianuarie – 13 martie, persoane necunoscute i-au sustras bunuri dintr-o magazie a restaurantului nefuncțional situat pe raza localității.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, profitând de lipsa unui sistem de pază și alarmare și de faptul că restaurantul și crama erau închise din toamna anului 2015, prin forţarea unui geam termopan, persoane necunoscute au pătruns în interior și, dintr-o magazie, au sustras 2 difuzoare de la boxe, în valoare de circa 1.500 de lei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, cercetările fiind continuate de polițiști pentru identificarea autorilor şi recuperarea prejudiciului.

Poliţiştii recomandă încă o dată cetăţenilor să dispună măsuri minime de protecţie a bunurilor astfel încât să nu cadă victime ale hoţilor. Se recomandă asigurarea cu sisteme de închidere şi alarmare a locuinţelor.

comments

comments