full screen background image

Anchetă DIICOT la FRF: un milion de dolari dispăruți

frf     Un nou dosar privind ilegalităţi în fotbal. Este vorba despre felul în care au fost gestionați banii FRF. La această oră au loc mai multe audieri la sediul DIICOT. În faţa procurorilor fiind persoane din conducerea Federației.

Patriţiu Abrudan, fostul vicepreședintele al Comisiei Centrale a Arbitrilor, este audiat la această oră la sediul DIICOT. El a fost chemat la audieri în calitate de martor în acest dosar.

„Procurorul vrea să se convingă de anumite chestiuni ale gestionării Federației și sigur că eu, în calitatea mea, că am fost chemat ca martor, o să trebuiască să răspund pentru perioada în care am avut mandat în Comitetul Executiv – 2005-2009”, a spus Patrițiu Abrudan, fost vicepreşedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor.

„Absolut nicio informație nu am, dar atât că e cu Federația Română de Fotbal”, a mai spus Patrițiu Abrudan, la intrarea în sediul DIICOT.

În acest dosar sunt suspiciuni privind dispariția unui milion de dolari pe care Federația Română de Fotbal l-a primit de la FIFA în 2010-2012. Banii ar fi trecut prin mai multe conturi.

Anchetatorii au deschis o investigație pentru spălare de bani și delapidare.

Patrițiu Abrudan nu este singurul care urmează să fie audiat în acest dosar la DIICOT.

comments

comments