full screen background image

Ziua Mondială a Radioului sărbătorită, la Viva FM!

poza SAB viva    Călin Bârleanu a dat întâlnire celor mai cunoscute voci ale radioului românesc, într-o emisiune de colecție! Liana StanciuGeorge ZafiuGabi Jugaru sau Mihai Găinușă, aceștia s-au auzit la Viva FM, sâmbătă, când s-a sărbătorit radioul, liber și dedicat ascultătorilor Viva FM!

A fost o ediție specială în care Iulia și Călin au deschis ziua şi au spus ce înseamnă radioul pentru ei, apoi au trezit o parte din colegi cu urarea de: “La Mulți Ani!”

Iulia: “Radioul este locul în care zâmbesc mult, e pasiunea mea, jobul meu, e locul în care mă așteaptă oameni dragi, este realitatea mea și locul în care visez cel mai frumos.

Radioul mi-a dat ocazia să aduc zâmbete, să apreciez oamenii și să văd partea plină a paharului.”

Călin: “Eu am venit azi să spun: La mulţi ani! La mulţi ani, ascultătorilor Viva Fm şi vreau să le mulţumim. Ziua de astăzi e motiv de sărbătoare!”

Ada: „Eu o să sărbătoresc prin muzică, o să cânt astăzi la un eveniment. Vă salut cu drag! La mulţi ani, radioului! Ne vedem cu bine, mâine.”

La fixul orei, Narcisa Marian, colega de pe ştiri, ne-a transmis: “Bună dimineaţa şi bun găsit la ştiri! La mulţi ani!”

Alina Cojocaru: “Radioul înseamnă pentru mine ceea ce îmi place foarte mult. Mi-am format o serie de principii de viaţă şi sunt foarte entuziasmată. Prin radio am învăţat să mă trezesc veselă dimineaţa! La mulţi ani!”

Interviurile cu cele mai cunoscute voci ale radioului românesc le găsiţi mai jos:

Audiţie plăcută! La mulţi ani!

George Zafiu

0:00
Gabi Jugaru
0:00
Liana Stanciu
0:00
Mihai Găinușă
0:00

comments

comments