full screen background image

Alina Gorghiu nu se retrage din politică

alina gorghiu     Co-președintele PNL Alina Gorgiu a declarat la Oradea că nu se retrage din politică, informează stiripesurse.ro.

Potrivit spuselor sale, aceasta muncește mai mult decât bărbații din partid, și nu are de gând să se retragă din politică, această informație fiind “o aberație”.

De parcă o femeie care trece printr-un anumit moment fericit al vieții are un handicap, că nu are capacitatea să-şi gestioneze cariera profesională şi personală în acelaşi timp. Vă anunţ că în România sunt sute de mii de femei care ştiu să împace şi viaţa personală şi viaţa profesională minunat şi, credeţi-mă, am o energie şi muncesc mai mult decât trei sferturi din bărbaţii din partidul acesta. Nu, e o aberaţie, şi nu merită să cobor nivelul discursului la ştirea <pe surse>. Întrebaţi-i pe colegii mei dacă aş fi declarat ceva de genul acesta ieri în BPN”, a declarat Alina Gorghiu.

Co-președinta PNL nu a negat informațiile conform cărora aceasta ar fi însărcinată. În declarațiile din 10 februarie, la întrebările presei despre posibila sarcină a acesteia, Alina Gorghiu a declarat că atunci când va fi cazul, va vorbi și despre asta.

“Când o să fie cazul, o să anunț și o să vă răspund și la această întrebare”, a declarat Alina Gorghiu.

comments

comments