full screen background image

Un coş de fum a provocat un incendiu la o gospodărie din Siret

pompieri     Pompierii militari ai Gărzii de Intervenţie Siret au intervenit, ieri seară, cu trei autospeciale şi o ambulanţă SMURD, pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la gospodăria numitei P.M., din oraşul Siret.

La sosirea echipajelor, ardea acoperişul casei de locuit (pe astereală din lemn, cu învelitoare din tablă), existând pericolul de propagare la întreaga locuinţă şi la anexele gospodăreşti.

Datorită faptului că locuinţa se afla la mai puţin de un kilometru de sediul subunităţii de pompieri, militarii au ajuns imediat şi au localizat flăcările, salvând restul casei şi construcţiile din gospodărie, cu bunurile aferente.

Incendiul, anunţat la ora 19:06, a fost lichidat la ora 20:25.

Au ars acoperişul casei, pe 80 de metri pătraţi, aproximativ 20 de metri pătraţi din planşeu şi bunuri casnice depozitate în pod.

De asemenea, flăcările au degradat alţi 30 de metri pătraţi din planşeu.

Pe timpul intervenţiei, echipajul pompierilor paramedici SMURD a acordat primul ajutor medical proprietarei, în vârstă de 55 de ani, care a suferit un atac de panică.

Aceasta a fost transportată la spital pentru investigaţii suplimentare.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic generat de coşul de fum neprotejat termic faţă de materialele combustibile.

comments

comments