full screen background image

Cupa Mondială la sanie pe pistă naturală, la Vatra Dornei

vd     Volum uriaş de muncă şi adrenalină pentru organizatori şi pentru concurenţi, la pista de sanie “Bucovina” din staţiunea Vatra Dornei, care va găzdui, în perioada 15-17 ianuarie, pentru al patrulea an consecutiv, a treia etapă de Cupă Mondială la sanie pe pistă naturală.

Pârtia naturală de sanie de la Vatra Dornei este singura din sud-estul Europei omologată pentru competiţii internaţionale.

Directorul Clubului Sporturilor de Iarnă Vatra Dornei, Octavian Pungovschi, a adus informaţii la Viva CAFÉ.

Iulia: Care sunt elementele de noutate?

“Se ţine etapa de Cupă Mondială, pentru că mulţi sunt sceptici. Chiar au început să confirme naţiunile, vor fi destul de multe. Dimineaţa au confirmat canadienii, lumea bună nu va lipsi: Italia, Germania, Rusia, Polonia, Bulgaria, Marea Britanie, Noua Zeelandă şi altele. În condiţii foarte dificile reuşim să ţinem această etapă.”

Iulia: A fost finalizată pregătirea pârtiei?

“Pârtia este gata de mai multe zile. Sperăm să avem parte de temperature negative suficient de bune ca să mai reparăm pe ici pe colo şi să ne prezentăm cu pârtia în condiţii foarte bune”, a declarat Octavian Pungovschi, organizator al Cupei Mondiale de sanie pe pistă naturală.

0:00

comments

comments