full screen background image

Şoferul beat al unei Dacii a lovit un Mercedes şi un Audi, parcate pe o stradă din Suceava

POLITIST     Joi, la ora 23.50, pe strada Mihai Eminescu, din municipiul Suceava, s-a constatat că, în zona ACET, a avut loc un accident rutier, soldat cu pagube materiale, iar despre conducătorul auto vinovat existau informații că ar fi sub influența băuturilor alcoolice.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că un bărbat, de 40 de ani, localnic, a consumat băuturi alcoolice în zona centrală a municipiului Suceava, după care s-a urcat la volanul autoturismului Dacia 1310 și s-a deplasat pe traseul strada Nicolae Bălescu – strada Mihai Eminescu.

În zona ACET, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a intrat în coliziune frontală cu autoturismul marca Mercedes A180 CDI, pe care l-a proiectat în autoturismul marca Audi, ambele autoturisme fiind parcate pe partea dreaptă a străzii Mihai Eminescu.

În urma testării cu aparatul etilotest, i s-a constatat o îmbibație alcoolică de 1,08 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Apoi a fost condus la Spitalul Județean de Urgențe “Sf. Ioan cel Nou” Suceava, unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

comments

comments