full screen background image

Flutur şi Balan, atacuri dure la adresa preşedintelui Consilului Judeţean şi a primarului Sucevei

flutur balan     Doi dintre liderii PNL Suceava, senatorul Gheorghe Flutur şi deputatul Ioan Balan, au susţinut, vineri, o conferinţă de presă.

Gheorghe Flutur a declarat că anul 2016 este unul cu o miză uriaşă pentru liberali, pentru că vor fi organizate atât alegeri locale, cât şi parlamentare.

Flutur a precizat că PNL îşi doreşte să câştige cât mai multe primării sucevene, în special Primăria reşedinţei de judeţ.

Flutur: “Candidatul nostru pentru Primăria Suceava este Ioan Balan. Au apărut zvonuri despre actualul primar, Ion Lungu, dar nu sunt reale. Am încredere în acest parteneriat cu Ioan Balan.”

Un alt obiectiv declarat de senatorul liberal este câştigarea preşedinţiei Consiliului Judeţean.

Flutur: “Dacă ne uităm în urmă, în mandatul 2012-2016 au fost multe bile negre în ceea ce priveşte dezvoltarea judeţului. Vreau să continui proiectele începute de mine, cu echipa mea. Nu sunt de acord cu izolarea Bucovinei sau cu mimarea unor proiecte.”

Ioan Balan a anunţat că pe 23 ianuarie va avea loc lansarea candidaţilor liberali de primari din judeţ.

Referitor la actualul primar al Sucevei, Balan a spus: “Să fie clar: nu vreau să fiu un continuator al politicilor lui Lungu. Nu ştiu de ce mai vrea să candideze. Eu, care am fost alături de el când candida, ştiu că atâta poate. Ăsta e maximul. Dacă vrem ca totul să fie blocat şi cenuşiu în oraş, asta avem. Am văzut ce poate face un om în trei mandate.”

Deputatul Balan a prezentat şi câteva dintre detaliile programului cu care va încerca fotoliul de edil-şef al Sucevei.

Înregistrarea integrală a conferinţei susţinute de liderii PNL Suceava o puteţi asculta mai jos.

0:00

comments

comments