full screen background image

Reabilitarea și extinderea rețelelor de apă și de canalizare din Rădăuți se apropie de final

viva cafe radauti ret     Programul “Reabilitarea și extinderea rețelelor de apă și apă uzată din aglomerarea Rădăuți” a început în anul 2013 și este finalizat în mare parte.

Acum trei săptămâni, o comisie formată din membri ACET Rădăuți și Suceava, reprezentanți ai Primăriei municipiului, membri ISU, reprezentanți de la Apele Române și dirigintele de șantier, a început recepția lucrărilor, care s-a sistat pe 21 decembrie, urmând a se continua după data de 4 ianuarie 2016.

Membrii comisiei de recepție verifică dacă străzile și trotuarele din municipiu sunt aduse la starea inițială, și acolo unde se constată defecțiuni, acestea trebuie remediate de către constructor în termen de 90 de zile.

Acest program cuprindea următoarele lucrări: extinderea și reabilitarea stației de captare de la Măneuți, extinderea și reabilitarea rețelelor de apă și canalizare din orașul Rădăuți, reabilitarea rezervoarelor de înmagazinare de pe Dealul Osoi, și reabilitarea stației de epurare în orașul Rădăuți.

Situația actuală a fost prezentată rădăuțenilor, într-o conferință de presă, de către ing. Costel Florea, directorul ACET SA Rădăuți.

0:00

Doina CRAIU

Radio VIVA FM Rădăuţi

comments

comments