full screen background image

Bătrână din Frătăuţii Noi prădată de peste 500 de lei, de către 3 indivizi care vindeau măturoaie

portofel cu bani     În cursul după-amiezii de miercuri, la ora 17.09, Secția 4 Poliție Rurală Gălănești a fost sesizată despre faptul că o bătrână, de 86 de ani, din comuna Frătăuţii Noi, a fost victima unui furt.

Din primele cercetări, poliţiştii au stabilit faptul că, în timp ce partea vătămată se afla singură la domiciliu, a fost abordată de 3 persoane necunoscute, care vindeau măturoaie.

Astfel, după ce femeia de 86 de ani a cumpărat două măturoaie, profitând de neatenția ei, cei trei au sustras, de pe un pervaz, suma de 540 de lei şi documente personale.

În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, cercetările fiind continuate de polițiști pentru identificarea autorilor şi recuperarea prejudiciului.

Poliţiştii atrag încă o dată atenţia cu privire la măsurile preventive pe care cetăţenii trebuie să le ia în cazul în care sunt abordate de persoane necunoscute care vând diverse obiecte de uz casnic sau alimente.

De asemenea, poliţiştii recomandă efectuarea de activităţi de comerţ doar în spaţiile special amenajate şi cu respectarea legislaţiei în vigoare privind actele de comerţ.

comments

comments