full screen background image

Bunuri furate din incinta unei societăţi din Suceava, care nu era asigurată cu sistem de pază sau alarmare

baterie auto     Secţia de Poliţie Burdujeni a fost sesizată, marţi, prin 112, de un bărbat, de 54 de ani, din municipiul Suceava, despre faptul că persoane necunoscute au pătruns în incinta societăţii pe care o administrează și au sustras mai multe bunuri.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, profitând de lipsa unui sistem de pază sau alarmare, în perioada 30 noiembrie – 1 decembrie, prin forţarea unui geam, persoane necunoscute au pătruns în interiorul societății și apoi într-o hală, de unde au sustras băuturi alcoolice, obiecte de pescuit, cauciucuri, jante auto și acumulatori auto.

În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, cercetările fiind continuate de polițiști în vederea identificării autorilor şi recuperării prejudiciului.

Poliţiştii recomandă încă o dată cetăţenilor să dispună măsuri minime de protecţie a bunurilor astfel încât să nu cadă victime ale hoţilor. Se recomandă asigurarea cu sisteme de închidere şi alarmare a locuinţelor. Asiguraţi iluminarea şi îngrădirea perimetrului.

comments

comments