full screen background image

Directorul Clubului Copiilor Rădăuți, prof. Dumitru Pomohaci: “Activitatea noastră este structurată pe două laturi – cea cultural-artistică şi cea tehnico-ştiinţifică!”

viva cafe radauti pom     Cercurile Clubului Copiilor din Rădăuți pregătesc formații și echipaje, în vederea participării la concursurile județene, interjudețene, naționale și chiar internaționale ce se adresează elevilor.

Domeniile în care au întotdeauna ceva de spus în clasamente și la numărul de premii și distincții naționale și judeţene sunt: Cercul de dansuri populare, Cercul de pictură, cel de Dans modern, Muzică vocal – instrumentală, Aeromodele, Navomodele, cel de Radiotelegrafie, Rachetomodelism, Protecția Mediului, respectiv cercurile de Jocuri Logice, la toate disciplinele copiii învățând de la cadre didactice calificate, titulare pe post.

Despre copii talentați și profesori dedicați meseriei, despre performanță și premii, a vorbit, la Radio VIVA FM, profesorul Dumitru Pomohaci, directorul Clubului Copiilor Rădăuți.

0:00
0:00

comments

comments