full screen background image

Tinerii din Rădăuţi, solidari cu familiile victimelor incendiului de la Club "Colectiv"

11     Despre solidaritate, principii, prietenie și valori tinerii învață de la cele mai fragede vârste, de aceea în momentele critice știu să se alăture celor care suferă, știu să-și arate empatia și să ofere ajutor.

Solidar cu familiile victimelor incendiului de la Club “Colectiv” din București, un grup de tineri din Rădăuți s-a întâlnit, duminică seară, în Parcul de la Statuie.

La inițiativa elevului Iulian beste online casino – Ștefan Lupescu, de la Colegiul Tehnic din Rădăuți, membru al trupei folk-rock “Reunited Band”, cu care concertează la toate evenimentele importante din municipiu, s-au întrunit în jur de 50 de elevi ai colegiului amintit, cărora li s-au alăturat persoane de toate vârstele într-un marș tăcut.

Au aprins lumânări și candele, au scris o pancartă, au postat fotografii ale unora dintre cei decedați în tragedia de la București și au rostit o rugăciune în memoria lor.

Tot în semn de compasiune și solidaritate, elevii Școlii Gimnaziale “Gheorghe Popadiuc” din Rădăuți împreună cu cadrele didactice, se vor aduna luni, 2 noiembrie, la ora 10.00, în curtea școlii, unde vor păstra un moment de reculegere.

Doina CRAIU

Radio VIVA FM Rădăuţi

comments

comments