full screen background image

Klaus Iohannis este supărat pe PNL

Președintele Klaus Iohannis, aflat în vizită în Luxemburg, le transmite liberalilor că este supărat pentru rezultatul de la alegerile locale. Șeful statului apreciază că rata de participare la vot a fost una „bună”.

„Până ajungem în țară, ne mai trec supărările”, a menționat însă șeful statului.

Aceste declarații au fost făcute jurnaliștilor care îl însoțesc pe șeful statului în vizita din Luxemburg, la două zile de la scrutinul local de duminică, în care liberalii au pierdut bătălia electorală, în special la București. Președintele a ezitat un pic înainte de a face aceste declarații, precizează trimisul Digi24, Alina Manolache. Klaus Iohannis a menționat că ar prefera să aibă rezultatele oficiale și să comenteze când se întoarce în țară, dar a răspuns totuși întrebărilor presei, la finalul unei vizite făcute la o universitate din Luxemburg.

Întrebat dacă le-a transmis liberalilor că este supărat pe ei, președintele nu a negat niciun moment acest lucru. Nu a spus cu subiect și predicat că este supărat, dar nici nu a negat faptul că l-au deranjat rezultatele PNL, destul de slabe, mai ales în Capitală.

Șeful statului a precizat că această vizită de două zile în Luxemburg a făcut oportună, pentru că i-a dat suficient timp să-i mai treacă supărarea. Este de așteptat însă ca șeful statului să aibă discuții cu liberalii la întoarcerea în țară.

Klaus Iohannis a declarat însă că aceste alegeri au fost democratice și corecte, fără niciun fel de derapaje, iar prezența la nivel național a fost una destul de bună, nu însă și în Capitală. Klaus Iohannis a apreciat că poate oferta partidelor și a candidaților independenți ar fi trebuit să fie mai bună. Nu a făcut niciun comentariu în legătură cu rezultatul peste așteptări al social-democraților.

Digi24.ro

comments

comments




Leave a Reply

avatar