full screen background image

Propunerea Săptămânii 19 – 25 octombrie

propunerea19-25oct15

Viva FM propune, tu alegi!

Cele mai noi piese din lumea muzicală internaţională şi din cea autohtonă se aud, zilnic, la Viva FM!

Tu decizi, tu votezi, tu alegi!

Trei piese care alcătuiesc Propunerea Săptămânii, aşteaptă să devină preferatele tale! Piesa care va aduna cele mai multe voturi, va intra în playlistul Viva FM!

 

  • ELLIE GOULDING – On My Mind
0:00

Ellie Goulding ne oferă primul single intitulat “On My Mind”, single ce este inclus pe viitorul album semnat de artistă.
Noul album semnat de Ellie Goulding se numește “Delirium” și va fi lansat pe 6 noiembrie 2015, iar cel de-al treilea album al artistei britanice va conține 16 de piese în varianta normală și 22 în varianta deluxe.
Noul albumul va conține și piesa “Love Me Like You Do”, pe care am auzit-o întreaga vară, extrasă de pe coloana sonoră a filmului “50 Shades of Grey”, un film dealtfel foarte controversat.

  • IMANY – Don’t Be So Shy (Remix)
0:00

Nadia Mladjao este o cântăreață de soul afro-franceză. Este mai cunoscută sub numele ei de scenă Imany, care înseamnă soartă în arabă.
Don’t be so shy este un remix care are mare succes pe net, mai ales pe youtube unde are o mulțime de vizualizări.

  • LIVIU TEODORESCU – Târziu
0:00

Pe Liviu Teodorescu îl cunoaștem drept un tânăr artist cu piese romantice, talentat și care promite o ascensiune perseverentă și sigură în cariera muzicală. Mai știm despre el că face parte din echipa de compozitori De Moga Music și că, pe vremea asta, în urmă cu 4 ani, i-a cucerit, prin prestația lui live, pe toți cei 4 membri ai juriului din cadrul unei emisiuni-concurs TV.
Păstrând aceeași notă romantică și nostalgică, Liviu Teodorescu lansează acum single-ul “Târziu”, marca DeMoga Music, Universal Music și MediaPro Music.
“Uneori oamenii realizează, abia atunci când o pierd, că nu au acordat suficient timp persoanei de lânga ei. Ei bine, aș spune că piesa “Târziu” ar putea fi un fel de semnal de alarmă pe care îl trag pentru a fi cu toții mai atenți la ce este cu adevărat important, înainte să fie prea Târziu. În clipul meu este deja târziu și doar mă plimb printre amintiri”, mărturisește Liviu Teodorescu.

Care este melodia?

  • IMANY - Don’t Be So Shy (Remix) (38%)
  • LIVIU TEODORESCU - Târziu (38%)
  • ELLIE GOULDING - On My Mind (25%)
Loading ... Loading ...

comments

comments