full screen background image

Accident în lanţ provocat de un rădăuţean care conducea băut

POLITIST     Duminică, la ora 20.10, în timp ce conducea autoturismul, pe DN 2, în afara localităţii Dănila din comuna Dărmăneşti, un bărbat, de 38 de ani, din municipiul Rădăuţi, nu a adaptat viteza la condițiile meteo, carosabilul fiind acoperit cu zăpadă apoasă.

Astfel, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a intrat în coliziune laterală cu autoturismul condus de un bărbat, de 52 de ani, din oraşul Vicovu de Sus, care circula din sens opus, după care, a pătruns pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune frontală cu autoturismul condus de un bărbat, de 46 de ani, din comuna Bălcăuţi.

Din accident, a rezultat vătămarea corporală a unui minor, de 13 ani, precum şi a unei femei, de 43 de ani, ambii din comuna Bălcăuţi, pasageri în autoturismul condus de bărbatul de 46 de ani.

Conducătorii celor trei autoturisme auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, pentru şoferul de 46 de ani şi pentru cel de 52 de ani, şi de 0,52 mg/l în aerul expirat, pentru bărbatul 38 de ani, după care, la spital, li s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

comments

comments