full screen background image

6 persoane rănite, în urma unui accident petrecut în apropiere de Stroieşti

accident1     În cursul amiezii de duminică, în jurul orei 12.44, în timp ce conducea autoturismul, pe DN 17, în afara localităţii Stroieşti,  într-o curbă deosebit de periculoasă la stânga, un tânăr, de 26 de ani, din judeţul Botoşani, nu a adaptat viteza la carosabilul acoperit cu mâzgă.

Din acest motiv, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi a pătruns pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune cu autoturismul condus regulamentar de un bărbat, de 30 de ani, din comuna Fundu Moldovei.

Din accident, a rezultat vătămarea corporală a unui tânăr, de 23 de ani, din judeţul Botoşani, precum şi rănirea uşoară a altor cinci persoane, respectiv, cei doi conducători auto, o tânără de 21 de ani, și un bărbat de 30 de ani, ambii din judeţul Botoşani, pasageri în autoturismul condus de tânărul de 26 de ani şi a unei tinere de 26 de ani, din comuna Fundu Moldovei, pasageră în autoturismul condus de bărbatul de 30 de ani.

Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, li s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

comments

comments