full screen background image

Bărbat din Panaci lovit de un consătean şi călcat pe picior cu maşina

bataie     Poliţia municipiului Vatra Dornei, a fost sesizată, marţi, de spitalul din localitate, despre faptul că la unitatea medicală a fost internat un bărbat, de 41 de ani, din comuna Panaci, aflat în stare de ebrietate și care era confuz în declarații.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, în cursul zilei, victima a fost la stâna unui bărbat, de 56 de ani, din localitate, și apoi la un bar din localitate, unde a consumat băuturi alcoolice cu acesta și cu un alt bărbat, de 47 de ani, din comuna Panaci, care conducea un autoturism.

La plecare, bărbatul de 56 de ani s-a certat cu cel de 41 de ani, lângă autoturism, şi l-a lovit cu pumnul, după care agresorul şi conducătorul auto de 47 de ani s-au urcat în maşină și au dat înapoi, trecând cu roata peste piciorul victimei și au plecat.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,04 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, pentru săvârșirea infracţiunilor de “vătămare corporală din culpă” şi “părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției”, ce va fi soluționat procedural.

comments

comments