full screen background image

Propunerea săptămânii 10 – 16 iunie

PROPUNEREA-SAPTAMANII-CU-ADD_5Viva FM propune, tu alegi!

 

Cele mai noi piese din lumea muzicală internaţională şi din cea autohtonă se aud, zilnic, la Viva FM!

Tu decizi, tu votezi, tu alegi!

Trei piese care alcătuiesc Propunerea Săptămânii, aşteaptă să devină preferatele tale! Piesa care va aduna cele mai multe voturi, va intra în playlistul Viva FM!

  • ANTONIA – Hawaii
0:00
     Exceptând cântecul lansat în colaborare cu Vunk, “Pleacă”, până acum Antonia a cântat doar în engleză, astfel că “Nu stau în Hawaii” poate fi cosiderat primul single în limba română lansat de artistă. Versurile piesei gravitează în jurul cuvântului “distracţie”. Pe scurt, chiar dacă este în tramvai sau pe plajă sau în orice loc din lume, Antonia petrece alături de prietenii ei.
  • EMELI SANDE – Next To Me
0:00

     Adele Emeli Sande, cunoscută sub numele de scenă de Emeli Sande, este o cântăreaţă britanică de muzică soul şi R&B. Primul ei album a ajuns pe locul întâi în Marea Britanie, Irlanda şi Australia. Sande a spus că cele mai importante lucruri pentru o melodie bună sunt onestitatea şi emoţia brută. Melodia acestei săptămâni, “Next to me”, este una plină de emoţie, o melodie care a ajuns pe locul 3 în Top 100 UK.

  • KALLAY SAUNDERS ANDRAS – My Baby
0:00
     Faceţi cunoştinţă cu  Kallay Saunders Andras!  S-a făcut remarcat la concursul Megastar Ungaria. În decembrie, anul trecut, Kallay a lansat single-ul My baby. Piesa a fost aleasă să reprezinte Ungaria la concursul Eurovision 2013.
     Voi ce spuneţi despre ea?

Ce alegi săptămâna aceasta?

  • EMELI SANDE - Next To Me (75%)
  • ANTONIA - Hawaii (38%)
  • KALLAY SAUNDERS ANDRAS - My Baby (13%)
Loading ... Loading ...

comments

comments




Leave a Reply

avatar