full screen background image

Baschetbaliştii juniori de la CS Triumph Rădăuți, în grupa valorică A a Campionatului Național

cs triumph radauti     La sfârşitul săptămânii, la Râmnicu Sărat, s-a desfățurat turneul de calificare a Campionatului Național de Baschet juniori U 16 masculin, campionat în care a participat și CS Triumph Rădăuți.

Deşi echipa rădăuțeană era cotată cu cele mai mici șanse de calificare, a obținut, după părerea oficialilor și observatorilor de la Federaţia Română de Baschet, rezultat extraordinare.

În ciuda tuturor neajunsurilor pe care le-au avut (lipsa condițiilor de pregătire, lipsurile financiare care i-au obligat să se deplaseze la Râmnicu Sărat cu o cursă regulată Rădăuți-București, să se cazeze la o distanță de 2,5 km de sala de joc și să străbată această distanță pe jos, înainte de fiecare meci), băieții din echipă s-au mobilizat şi au obținut trei victorii în cele 4 meciuri disputate.

Iată rezultatele obţine de echipa din Rădăuţi:

CSS Iași – CS Triumph Rădăuți 71-76
LPS Galaţi -CS Triumph Rădăuți 78-84
CSM Râmnicu Sărat – CS Triumph Rădăuți 51-73
CS Brăila – CS Triumph Rădăuți 66-61

În urma acestor rezultate, echipa din Rădăuți a obținut locul 2 în grupă (după echipa din Brăila), calificându-se în grupa valorică A a Campionatului Național U16 masculin, grupă pe care, cel mai probabil, nu o să și-o permită financiar.

Componența echipei: Deleanu Cristian, Hrenciuc Alex, Mihalescu Ilie, Cernauțan Andy, Olenici Alex, Tudose Alex, Arusoaiei Edi, Rusu Alex, Cosic Edi, Galan Alex și capitanul echipei Terpez Albert.

Antrenorul CS Triumph Rădăuți este prof. Bujdei Dănuț.

Doina CRAIU

Radio VIVA FM Rădăuţi

comments

comments