full screen background image

Accidente rutiere cauzate de nepăstrarea distanţei în mers, în Gura Humorului şi Suceava

accident1     În cursul dimineţii de marţi, în jurul orei 07.30, în timp ce conducea autoturismul, pe str. Ștefan cel Mare, din oraşul Gura Humorului, datorită nepăstrării unei distanţe suficiente în mers, un bărbat, de 38 de ani, din oraşul Frasin, a intrat în coliziune faţă-spate cu autoturismul care se deplasa în faţa sa, condus regulamentar de un tânăr, de 24 de ani.

În urma impactului, a rezultat vătămarea corporală uşoară a unei tinere, de 18 ani, din oraşul Frasin, pasageră în autoturismul condus de bărbatul de 38 de ani.

Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

La ora 13.25, în timp ce conducea autoturismul, pe strada Calea Unirii din municipiul Suceava, ajungând la semaforul de la intersecţia cu strada Petru Rareş, un bărbat, de 39 de ani, din județul Bacău, nu a păstrat o distanţă regulamentară în mers şi a acroşat autoturismul condus, în aceeaşi direcţie, de o femeie, de 41 de ani, din comuna Drăgoieşti.

În urma impactului, a rezultat  vătămarea corporală uşoară a conducătorului auto de 39 de ani, care a fost transportat cu ambulanţa la  spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Cei doi conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauze s-au întocmit dosare penale, ce vor fi soluționate procedural.

comments

comments