full screen background image

Despre afaceri şi realizări, cu Giorgiana Haraga, administrator “Smart Mobile”!

Giorgiana Haraga, administrator la “Smart Mobile” – firma care are grijă de telefoanele sucevenilor, a fost invitata de astăzi din emisiunea “Viva Cafe”, cu Iulia Sîrghi.

Cu Giorgiana am discutat despre afaceri, despre realizări, precum și despre rezultatele de care puteți profita, dacă gândiți în stil mare.

”Peste tot apar trepte de urcat, este foarte important să le iei cu răbdare. Sunt la început de drum, încerc să învăț de la cei care au experiență și sper ca afacerea mea să devină una de succes”, a declarat Giorgiana Haraga.

”Ne găsiți în stație la Policlinica Areni, service-ul ce numește “Smart Mobile”, nu este doar pentru reparații telefoane, avem și accesorii pentru telefoane, tablete, oferim reparații pentru o gamă mai variată. Vă așteptăm în fiecare zi de la 9.30 la 17.30.”

Pe Giorgiana am întrebat-o și care este părerea sa privitoare la competiția de pe piața suceveană:

”Nu e neapărat o teamă de competiție, fiecare încearcă să fie mai bun și să își facă treaba cât mai bine, trebuie să încerci să te ridici. Eu încerc să îmi fac treaba cât mai bine și încerc să îmi fac clienții să fie mulțumiți.”

Ascultă mai jos interviul integral pe care Iulia i l-a luat Giorgianei Haraga, administrator “Smart Mobile”:

comments

comments