full screen background image

Femeie spitalizată la Rădăuţi, după ce a căzut dintr-un microbuz

spital radauti bun     Poliția municipiului Rădăuți a fost sesizată, miercuri, despre faptul că, la unitatea medicală din localitate, s-a prezentat o femeie, de 30 de ani, victima unui accident rutier produs marţi pe raza comunei Putna.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, marţi, în jurul orei 14.00, în timp ce conducea microbuzul proprietatea unei societăţi comerciale din orașul Vicovu de Sus, pe raza comunei Putna, un bărbat, de 45 de ani, din municipiul Rădăuți, nu s-a asigurat corespunzător la închiderea ușii de acces, aceasta rămânând întredeschisă.

Pe timpul deplasării, datorită balansului cauzat de gropile din carosabil, ușa s-a deschis în totalitate, iar femeia, pasager, a căzut pe acostament, suferind leziuni ușoare.

După producerea accidentului, conducătorul auto a întrebat victima dacă dorește să fie transportată la o unitate medicală, însă aceasta a refuzat, după care, a anunțat Postul de poliție Putna cu privire la eveniment și, întrucât nu au existat victime, și-a continuat deplasarea.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

comments

comments