full screen background image

Whitney Houston – turneu sub forma unei holograme, în 2016

Whitney Houston

O hologramă a regretatei cântăreţe americane Whitney Houston va “pleca într-un turneu” în Statele Unite ale Americii, anul viitor, la patru ani de la decesul acesteia, evenimentul realizat de Hologram USA primind acordul familiei artistei.

Turneul hologramei Whitney Houston va putea fi urmărit prin aplicaţia gratuită FilmOn.com, informează contactmusic.com. “Am fost distrus când am aflat despre moartea lui Whitney. Ocazia de a împărtăşi darul ei extraordinar cu lumea, din nou, este exact ceea ce am sperat când am construit această afacere cu holograme”, a declarat Alki David, preşedintele Hologram USA şi fondatorul FilmOn.com.

“Sunt încrezător că vom realiza această comemorare într-un mod artistic uimitor”, a mai spus David, a cărui companie a anunţat la începutul acestei săptămâni că o hologramă a interpretei de muzică blues Billie Holiday va fi prezentată pentru prima dată, la Apollo Theater din New York, la finalul lunii noiembrie.

Whitney Houston, născută pe 9 august 1963, a dominat scena muzicală pop şi soul a anilor ’80 şi ’90, vânzând aproximativ 170 de milioane de discuri şi fiind supranumită “Vocea”. Ea s-a lansat şi în cinema, jucând alături de Kevin Costner în filmul “Bodyguard” (1992), pentru care a înregistrat o nouă versiune a piesei “I Will Always Love You” (Dolly Parton, 1974), care a devenit extrem de populară.

 

comments

comments
Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza