full screen background image

Propunerea Săptămânii 14 – 20 septembrie

propunerea-14-20sept15

Viva FM propune, tu alegi!

Cele mai noi piese din lumea muzicală internaţională şi din cea autohtonă se aud, zilnic, la Viva FM!

Tu decizi, tu votezi, tu alegi!

Trei piese care alcătuiesc Propunerea Săptămânii, aşteaptă să devină preferatele tale! Piesa care va aduna cele mai multe voturi, va intra în playlistul Viva FM!

 

  • ALINA EREMIA – A Fost O Nebunie
0:00

Alina Eremia a lansat «A fost o nebunie», o piesă care vorbeşte despre o poveste de dragoste cărora multora dintre noi li se va părea foarte familiară. Versurile piesei punctează momentele cele mai importante ale unei relaţii şi avalanşa de sentimente pe care o trăiesc partenerii. Mai întâi fluturaşii din stomac, apoi clipele efervescente, pentru ca apoi să intervină rutina, tentaţia care are puterea de a rupe relaţia şi finalul iminent. Cu toţii am trecut măcar o dată prin aceste etape, nu-i aşa?”, afirmă Alina.
Povestea este completată vizual de videoclipul în regia lui Bogdan Dargiu, videoclip în care artista își arată veleitățile de actriță.
Alina Eremia este una dintre cele mai apreciate cântărețe, piesele ei având milioane de vizualizări pe internet. Hituri precum ‘Cum se face’, ‘Când luminile se sting’, ‘Played You’ au ajuns în fruntea clasamentelor de specialitate și au fost printre cele mai difuzate melodii din România.

  • JUSTIN BIEBER – What Do You Mean
0:00

Noul single al lui Justin Bieber, “What Do You Mean?”, a stabilit multiple recorduri în doar câteva zile de la lansare. Piesa a înregistrat cele mai multe ascultări într-o săptămână din istoria Spotify, simultan debutând pe prima poziție în topul american Billboard Hot 100.
Lăsând la o parte, însă, recordul personal, piesa a reușit să marcheze și o performanță notabilă la nivel global. Melodia i-a adus lui Justin Bieber titlul de ”Cel mai tânăr artist cu o piesă care debutează pe prima poziție în Hot 100” din întreaga istorie a acestui clasament, respectiv din 1958 până în prezent. Cu 7 ani de activitate în industria muzicală, Justin Bieber este încă foarte tânăr: are doar 21 de ani.
Cu aceeași repeziciune cu care a câștigat la debut simpatia a milioane de fani, pierzând-o apoi prin probleme sale cu legea, Justin Bieber a redevenit acum ”peste noapte” cel mai idolatrizat star pop. Piesa care l-a readus pe valul de popularitate de care se bucura în urmă cu câțiva ani este „What Do You Mean?„.

  • MAGIC – SundayFunday
0:00

Magic, trupa din Canada, cea care a reuşit o performanţă notabilă cu piesa “Rude”, lansează o nouă melodie, Sunday Funday .
Au devenit celebri după ce single-ul “Rude” s-a clasat pe primele poziții în clasamentele muzicale din America, Marea Britanie și Canada, dar și în topul hiturilor verii anului 2014, realizat de Spotify.
Credeți că Sunday Funday va egala sau depăși succesul hitului Rude?

Care este melodia preferată?

  • MAGIC - SundayFunday (50%)
  • ALINA EREMIA - A Fost O Nebunie (38%)
  • JUSTIN BIEBER - What Do You Mean (13%)
Loading ... Loading ...

comments

comments