full screen background image

Propunerea Săptămânii 31 august – 6 septembrie

Viva FM propune, tu alegi! Cele mai noi piese din lumea muzicală internaţională şi din cea autohtonă se aud, zilnic, la Viva FM! Tu decizi, tu votezi, tu alegi! Trei piese care alcătuiesc Propunerea Săptămânii, aşteaptă să devină preferatele tale! Piesa care va aduna cele mai multe voturi, va intra în playlistul Viva FM!

  • ELLE KING – Ex’s & Oh’s
0:00
” Ex & Oh ” este un cântec scris de Elle King și Dave Bassett, piesa a fost scoasă în luna septembrie a anului trecut și reprezintă primul extras pe single de pe discul de debut. Tanner Elle Schneider, în vârstă de 26 de ani, cu numele de scenă Elle King este o cântăreață americană, compozitoare, actriță, model și fiica actorului Rob Schneider. Super piesă – acum vine rândul vostru să le dați vot!

  • GENTE DE ZONA FT. MARC ANTHONY – La Gozadera
0:00
Cubanezii Gente De Zona dau startul distracției latino. Duetul cubanez Gente De Zona şi Marc Anthony au lansat o nouă melodie, “La Gozadera”, odată cu un videoclip oficial pentru această piesă. Clipul noului single a fost filmat în Havana, Cuba, şi în Republica Dominicană. Ce ziceți de noua piesă?!

  • SHAWN MENDES – Stitches
0:00
Shawn Mendes a lansat clipul single-ului ‘Stitches’ dupa ce în luna martie lansa ‘Handwritten’.‘Stitches’ se afla momentan pe locul 69 în Billboard Hot 100, iar deocamdată nu se poate compara cu primul single extras de pe albumul său de debut, care a strâns 9 milioane de vizualizari în trei luni de zile. Albumul ‘Handwritten’ a debutat pe prima poziție în Billboard 200 în luna aprilie. Vot dacă vă place!

Care este melodia preferată?

  • ELLE KING - Ex's & Oh's (33%)
  • GENTE DE ZONA FT. MARC ANTHONY - La Gozadera (33%)
  • SHAWN MENDES - Stitches (33%)
Loading ... Loading ...

comments

comments