full screen background image

Condamnări între 5 și 8 ani de închisoare, în cazul celor șapte violatori din Vaslui

inchisoare     Cei șapte violatori din Vaslui au primit, luni între 6 și 8 ani de închisoare, informează B1 TV.

Astfel, Burada Ovidiu, unul din cei șapte violatori din Vaslui, a fost condamnat la 8 ani și patru de închisoare și a fost reținut și pentru 30 de zile.

Avădanei Silviu și Petrica Bobâlceanu au fost condamnați  la câte 7 ani de închisoare, Paul Burlacu la 6 ani de închisoare, iar Alin Rotaru, Ioan Surlea și Bogdan Boicu, au primit câte 5 ani și 8 luni fiecare.

Procesul în care au fost judecați cei șapte violatori din Vaslui a ajuns vineri la final, însă judecătorii au cerut timp pentru a pronunța decizia în acest caz uluitor.

Verdictul însă nu este definitiv.

Toți inculpații au fost arestați preventiv pentru 30 de zile.

De asemenea, cei 7 tineri sunt obligaţi să plătească victimei daune morale de 50.000 de lei.

Violul a fost comis în octombrie anul trecut, când tânara de 18 ani se întorcea de la şcoală. Ca să ajungă acasă, fata s-a urcat în masina a doi tineri pe care îi cunostea. Ea a ajuns însă pe un câmp, unde au fost chemaţi alţi cinci băieţi. Timp de trei ore tânăra a fost violată de cei şapte agresori. Nici măcar faptul că a leşinat de mai multe ori nu i-a oprit. Au stropit-o cu ţuică şi au continuat să o violeze, apoi au dus-o acasă. Tânăra şi-a anunţat imediat părinţii, iar aceştia au depus plângere.

Gravitatea faptelor a dus iniţial la arestarea lor, apoi judecătorii din Vaslui i-au pus sub control judiciar. Procurorii şi avocata fetei au cerut pedepse maxime pentru cei şapte violatori din Văleni. Dacă judecătorul vor ţine cont de solicitările lor, cei şapte riscă 12 ani de puşcărie pentru viol în stare agravantă, la care se adaugă un spor de o treime din pedeapsa pentru lipsire de libertate.

comments

comments