full screen background image

Colaborarea româno – turcă își arată roadele la Spitalul Județean

Spital judetean 2     Autorităţile sucevene salută colaborarea dintre Spitalul Județean și Universitatea “Acibadem” din Turcia, în domeniul ortopediei, după o serie de schimburi de medici.

Mai mulți pacienți suceveni au fost operați de un specialist turc, iar medicii noștri au mers la specializare la Istanbul.

Președintele Consiliului Județean Suceava, Cătălin Nechifor, a declarat că spitalul sucevean are deschidere spre tehnologii avansate și spre rezultate promițătoare, dar că Sucevei îi lipșește brandul de spital.

Nechifor: “Suntem compatibili, la nivel de resursă umană și materială, cu partenerii turci. E momentul ca, prin această colaborare, să venim cu un supliment de credibilitate adusă spre Suceava, pentru că eu cred că acesta este lucrul care lipsește într-o anumită proporție Sucevei. Și anume brandul de spital, brandul de zonă în care se pot face tratamente speciale, tratamente care salvează vieți. Putem să țintim către un spital nu doar județean, un spital emblemă pentru partea de nord a României, partea Moldovei.”

comments

comments