full screen background image

Municipiul Suceava a primit bani “de biscuiţi” la rectificarea bugetară

hars 2     Municipiul Suceava a primit, la recenta rectificare bugetară, 768.000 de lei, sumă considerată “de biscuiți”, de viceprimarul localităţii, Lucian Harşovschi.

El a declarat astăzi că fondurile alocate de la nivel central nu permit finalizarea unor lucrări importante, ci doar peticirea bugetului, în condiţiile în care administrația reședință de judeţ cheltuie anual 20.000.000 de lei doar pentru asfaltarea străzilor .

Harţovschi a emis și critici la adresa parlamentarilor locali, cu referire în special la senatorul Ovidiu Donţu, președintele al Organizației Municipale Suceava a PSD.

Harşovschi: “Nu am auzit acei lideri care guvernează țara și care sunt prieteni cu premierul Ponta, mai ales că este și președintele organizației municipale, să spună că a încercat, cel puțin, să aducă mai mulți bani la bugetul Sucevei. Vedem fel de fel de scrisori către președintele țării, fel de fel de critici, dar dacă ești important la nivel local, trebuie să fii important și la nivel central și să ceri sprijin pentru localitatea pe care o reprezinți.”

comments

comments