full screen background image

Acordarea unui titlu de Cetățean de Onoare a stârnit divergențe în Consiliul Local

cons loc sv 3   Consilierii locali suceveni au mai acordat ieri două titluri de Cetățean de Onoare, unul dintre ele doctorului inginer Ovidiu Mustaţă.

În vârstă de 78 de ani, Mustaţă a lucrat 40 de ani în sectorul energetic, fiind director al IRE Suceava, apoi vicepreședinte Renel București.
Consilierul local Adrian Arămescu a avut, totuși, o poziție critică, spunând că Mustaţă ar trebui invitat „pentru a da detalii referitoare la creșterea tarifelor la energie electrică”.
”În afară de reuşitele pe care le-a făcut, vreau să spuneţi şi atitudinea pe care a avut-o când s-a condamnat acest popor la sărăcie şi la facturi pe care nimeni nu le înţelege şi pe care nimeni nu le explică. Mă curentează când pun mâna pe ele şi curentează tot poporul român. Să-l chemăm pe domnul în Consiliul Local şi să ne explice cum s-a ajuns în această situaţie, să informeze cetăţenii ce o să urmeze după privatizare şi motivul care a stat la baza privatizării.”

Până la urmă, Ovidiu Mustaţă a primit titlul de Cetățean de Onoare, la fel ca și profesorul de matematică și fizică Romulus Sfichi.
În calitate de inginer electrotehnic, acesta din urmă și-a derulat activitatea în domeniul proiectării și exploatării rețelelor electrice, inclusiv a surselor refolosibile de energie.

comments

comments