full screen background image

Propunerea Săptămânii 20 – 26 iulie

propunerea20-26iul


Viva FM propune, tu alegi!

Cele mai noi piese din lumea muzicală internaţională şi din cea autohtonă se aud, zilnic, la Viva FM!

Tu decizi, tu votezi, tu alegi!

Trei piese care alcătuiesc Propunerea Săptămânii, aşteaptă să devină preferatele tale! Piesa care va aduna cele mai multe voturi, va intra în playlistul Viva FM!

 

  • CHARLIE PUTH FT. MEGHAN TRAINOR – Marvin Gaye
0:00

Marvin Gaye este single-ul de debut al artistului american Charlie Puth.
A fost lansat în februarie și beneficiază și de aportul lui Meghan Trainor.
Charlie a povestit cum a ajuns să facă duetul cu Meghan Trainor:

‘’Eram amândoi într-un club și eu fredonam piesa. Meghan a spus că piesa asta ar trebui cântată în duet. S-a oferit și eu nu am putut refuza. S-a dovedit a fi o alegere foarte bună!”

  • DIRECTIA 5 FT. ALINKA – Te Iubesc
0:00

Prima declarație de dragoste, reînoirea jurămintelor, primele cuvinte pe care le rostești când te trezești dimineața, alături de jumătatea ta: “TE IUBESC”, pe cât de simplu, pe atât de puternic, asemenea celui mai recent single Direcția 5 feat Alinka.

Compus de catre Marian Ionescu pe versurile lui Florin Dumitrescu, “TE IUBESC” feat Alinka este romanul iubirii universale, în care bucuria sau tristețea, agonia, extazul, dorul și tumultul sunt fețe ale aceleeași povești de dragoste.

“Am ales acest cantec, de pe noul nostru album, pentru că “TE IUBESC” este cea mai curată declarație și însumează toate stările și etapele unei relații. Iar sentimentul în sine este motorul de la care pleacă toate acțiunile unui om. Asocierea cu Alinka a venit firesc și așa cum veți vedea, se potrivește foarte bine cu mesajul și linia melodică a cântecului” a declarat Marian Ionescu.

  • SELENA GOMEZ – Good For You (&A$AP Rocky)
0:00

Selena Gomez încearcă să aducă ceva nou odată cu lansarea single-ului ”Good for you” în colaborare cu A$AP Rocky. Piesa, care la bază este pop, are și influențe de soul, R&B, electro și hip-hop. Cât despre versuri, acestea vorbesc despre încrederea de sine. ”Good for you” urmează să fie inclusă pe albumul viitor al artistei.

Criticii muzicali au văzut prin ”Good for you” o manifestare a maturității Selenei Gomez ca artist, aceasta primind laude în privința timbrului său vocal. Deși piesa s-a aflat doar câteva ore pe Itunes, a reușit să aibă fani în rândul artiștilor, printre care se numără și Taylor Swift, aceasta apreciind noul single al Selenei ca fiind ”cel mai bun lucru pe care l-a făcut până acum”.

Care este melodia preferată?

  • DIRECȚIA 5 FT. ALINKA - Te Iubesc (50%)
  • SELENA GOMEZ - Good For You (&A$AP Rocky) (33%)
  • CHARLIE PUTH FT. MEGHAN TRAINOR - Marvin Gaye (17%)
Loading ... Loading ...

comments

comments