full screen background image

O nouă extragere la loteria bonurilor fiscale

bonuri fiscale
Bonurile fiscale emise în data de 1 iunie, cu o valoare de 509 lei au fost desemnate câștigătoare la extragerea Loteriei bonurilor fiscale de ieri seară.
Aceasta este prima etapă a extragerii și urmează ca, după centralizarea bonurilor câștigătoare, dacă sunt mai mult de 100 care întrunesc datele extragerii, să fie organizată cea de a doua extragere, pentru selectarea celor 100 de bonuri câștigătoare. Regulamentul a fost modificat după ce, la extragerea din aprilie au fost aproape 18.000 de câștigători, iar premiul care a revenit fiecăruia a fost de doar 56 de lei.

Depunerea cererilor de revendicare se realizează începând de astăzi, timp de 30 de zile, prin depunerea în original a bonului fiscal câștigător, alături de copia actului de identitate și de o cerere, la orice administrație fiscală din structura ANAF, acest termen reprezentând termen de decădere din dreptul de revendicare a premiului.

Aceasta este prima extragere lunară, după cele două extrageri ocazionale organizate de Ministerul Finanțelor Publice, prima în aprilie și a doua la finalul lunii iunie.

comments

comments