full screen background image

Suceava va avea terenul de tenis amenajat în parteneriat cu Dedeman și Simona Halep

teren zgura     Municipiul Suceava va avea, până la urmă, un teren de tenis amenajat în baza unui parteneriat dintre Simona Halep şi Dedeman.

Aşa susţin oficialii administraţiei locale sucevene, care precizează că, la recenta inaugurare a noului complex comercial din zona Burdujeni, reprezentanţii Dedeman au anunţat că îşi menţin oferta făcută anterior.

Potrivit primarului Ion Lungu, noul amplasament al terenului se află în prejma Colegiului Naţional „Petru Rareş”, conducerea unităţii de învăţământ fiind „încântată” de această propunere.

O comisie de specialişti din cadrul administrativului analizează variante pentru noilor amenajări sportive, astfel încât folosirea acestora să nu deranjeze activitatea şcolară.

Lungu: “Domnul preşedinte al Dedeman, Dragoş Pavel, şi-a menţinut oferta de a face un teren de tenis în Suceava. Este clar că locaţia de la Colegiul Tehnic Alimentar nu mai este valabilă. Am avut o discuţie principială, iar în măsură care vom găsi o posibilitate la faţa locului, care să nu deranjeze funcţionarea şcolii, acest teren va fi amenajat la Colegiul Naţional Petru Rareş.”

comments

comments