full screen background image

Sute de motocicliști și cascadorii pe două roți, în parcarea Shopping City Suceava

motorfest 15     Sute de motociclete spectaculoase vor putea fi admirate, pe 4 iulie, în cadrul paradei de motocicliști care va poposi în parcarea Shopping City Suceava pentru câteva ore incendiare.

Sâmbătă, 4 iulie, Shopping City Suceava, alături de North Gang Riders M.C., vă invită, începând cu ora 12:00, să luați parte la un show de excepție, în cadrul căruia veți putea admira modele deosebite de motociclete, dar și acrobații moto spectaculoase.

Timp de câteva ore, în parcarea Shopping City Suceava vor fi expuse zeci de exemplare de colecție, care vor atrage cu siguranță privirile trecătorilor.

Distracția și adrenalina vor fi la cote maxime, într-un spectacol profesionist de acrobații, susținut de stunterii de la Lemon Bikers din București, care își vor demonstra aptitudinile de mânuire a zecilor de cai putere în fața publicului.

Spectatorii vor asista la mersul pe o singură roată, demonstrații de echilibristică și acrobație, mersul fără mâini, dar și alte figuri extreme care vor produce emoții în rândul vizitatorilor.

Sâmbătă, tradiționala paradă a motocicliștilor va porni de la Capu Câmpului și se va opri în parcarea Shopping City Suceava.

Manifestarea face parte din evenimentul “MotorFest 2015”, aflat la cea de-a V-a ediție, derulat, în perioada 2 – 5 iulie 2015, la Capu Câmpului.

comments

comments