full screen background image

Bulevardul George Enescu este închis circulației, pe sensul de mers de la Nordic spre Catedrală

kk     Bulevardul George Enescu este din nou închis, joi, pe jumătate circulației, pe sensul de mers de la Nordic spre Catedrala de pe Mărăşeşti.

Muncitorii de la societatea “Victor Construct” toarnă primul strat de asfalt pe respectiva porțiune din artera care este modernizată cu fonduri europene.

Polițiștii aflați în zonă au spus că, probabil, reluarea circulației va fi posibilă după ora 16.

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a declarat că stratul de uzură pe bulevard va fi turnat după manifestările prilejuite de “Zilele Sucevei”.

Lungu: “În această săptămână, vom turna lateralele, unde sunt lărgite parcările, pe bd. George Enescu, de la intersecţia cu str. Humorului, până la Nordic. În plus, se frezează, chiar dacă vor fi zilele oraşului, porţiunea este mai mică, mare parte a bulevardului este liberă pentru circulaţie, aşa că sper să nu fie probleme deosebite de circulaţie. Asta coroborat şi cu faptul că vrem să deschidem str. Nicolae Labiş, “serpentina”, săptămâna viitoare. Pe bd. George Enescu, turnarea ultimului strat, care este foarte important şi trebuie turnat neîntrerupt, cel puţin pe o bandă, se va întâmpla, probabil, începând cu ultima săptămână din luna iunie.”

comments

comments