full screen background image

Alessia și Holograf, la “Zilele municipiului Fălticeni”

Alessia in concert     Consilierii locali din Fălticeni dezbat, joi, alocarea fondurilor pentru “Zilele municipiului 2015”.

Conform proiectului inițiat de primarul Cătălin Coman, manifestările cultural – artistice și sportive, aniversarea cuplurilor care au împlinit 50 de ani de căsnicie și premierea elevilor olimpici vor costa 176.000 de lei.

“Zilele Fălticeniului” vor începe pe 17 iulie, cu un medalion comemorativ Eugen Lovinescu, la biblioteca municipală, și cu spectacole de muzică populară, în piața Nada Florilor.

Pe 18 iulie, vor avea loc un concurs de pescuit la iazul Șomuz, întreceri de tenis de masă, fotbal feminin, spectacole folclorice și de dans și concert Alessia, iar pe 19 iulie, meci de fotbal old boys Foresta Fălticeni – CSM Suceava, expoziție de pictură Ion Grigore, recital de flaut Nicolae Maxim, concerte Andreea Ghivirigă, This Cover Band, Ehhoya, Mad Socks și Holograf.

Ziua de 20 iulie va aduce tradiționala slujbă de Sfântul Ilie, festivalul folcloric “Șezătoarea copiilor” și spectacole cu “Arcanul”, “Balada” și “Rapsozii Botoșanilor”.

Manifestările se vor încheia cu un foc de artificii.

Pe aleea pietonală, vor fi organizate Târgul meșterilor populari, Târgul de produse alimentare Alimenta tradițional și Târgul de antichități, iar la gară, bâlciul anual.

comments

comments