full screen background image

Primarul Sucevei vrea să rămână independent

lungu 1604     Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, consideră că actualul lui statut de independent este “cel mai bun pentru administrarea orașului”.

El a declarat, miercuri, că nu există o majoritate în Consiliul Local Suceava, iar faptul că nu este înregimentat politic îi oferă “șanse de dialog cu toți membrii legislativului”.

Lungu: “Nu reproşez cuiva, doar constat faptul că nici astăzi nu există o majoritate în Consiliul Local. Dar, eu cred că m-am învăţat să lucrez ca independent. Chiar dacă, oficial, sunt declarat independent de un an de zile, tot mandatul am lucrat aşa. Am colaborat cu toate grupurile de consilieri şi cred că este şi un lucru bun – nefiind membru al unui partid, nu eşti captiv partidului respectiv, nu stă clientela politică la uşă. Se poate lucra ca independent. Cred că am demonstrat, în aceşti 3 ani de zile, că am această capacitate, să lucrez cu toate grupurile de consilieri, cu toţi liderii politici.”

Ion Lungu a renunțat, în septembrie anul trecut, la PDL, devenind independent.

El a motivat, atunci, că nu dorește să blocheze proiectele începute în oraș și că “vrea să facă administrație și nu politică”.

comments

comments