full screen background image

Păreri contradictorii despre continuarea asfaltării bulevardului George Enescu din Suceava

asfaltari     Turnarea celui de-al doilea strat de asfalt, pe bulevardul George Enescu din Suceava, provoacă păreri divergente între constructor și conducerea Primăriei sucevene.

La comandamentul de marţi, șefii de șantier de la Victor Construct au precizat că perioada cea mai favorabilă este începutul săptămânii viitoare, astfel încât să se păstreze graficul lucrărilor.

În schimb, primarul Sucevei, Ion Lungu, a fost de părere că asfaltarea ar trebui să se facă la finalul săptămânii, atunci când traficul rutier este mai redus.

Lungu: “Stratul de bază, binderul, va fi terminat în această săptămână, între Nordic şi Catedrală. Urmează, săptămâna viitoare, să ne organizăm pentru ridicarea capacelor de canal. Eu rămân la ideea, pentru turnarea celui de-al doilea strat de asfalt, să încercăm să facem o programare la un sfârşit de săptămână, când lucrurile sunt mai uşor de gestionat din punct de vedere al circulaţiei, lumea nu merge la serviciu, unii mai pleacă din oraş, în weekend… Constructorul are alte păreri, o să vedem cum ne organizăm. Sper să găsim soluţia cea mai bună, în aşa fel încât să facem lucrări de calitate şi, în acelaşi timp, să aducem cât mai puţin disconfort sucevenilor.”

comments

comments