full screen background image

Prefectul Sucevei, Constantin Harasim: “Nu ştiu dacă se va arăta soarele la Primăria Rădăuţi!”

Dimineti Animate hara mai     Andrada și Călin au avut parte, din nou, miercuri, de un invitat de excepţie.

Invitat în studioul Viva FM a fost prefectul Sucevei, Constantin Harasim, care a răspuns, cu drag, la toate întrebările adresate de matinali.

Prefectul Harasim, crede că situaţia de la Primăria Rădăuţi are puţine şanse de a fi deblocată, în aceste zile, de către Guvernul României.

Varianta solicitată de prefect, o ordonanță de urgență prin care să fie desemnată o persoană de la compartimentul juridic al Prefecturii cu atribuţii de secretar, nu poate fi pusă în practică, deoarece ar fi neconstituțională.

Totuşi, Harasim, a anunţat că a cerut Curţii Constituţionale a României un punct de vedere în ceea ce priveşte legalitatea unei asemenea ordonanţe.

Prefectul Sucevei a vorbit şi despre controalele Gărzii de Mediu, în ceea ce priveşte salubrizarea cursurilor de apă de pe cuprinsul judeţului.

Un alt subiect abordat a fost faptul că ministrul delegat pentru dialog social, Liviu Pop, va sosi, joi, pentru o vizită de lucru, în judeţul Suceava.

El va participa la o sedinţă a Comisiei de dialog social, ce va avea loc în sala “Bucovina” a Palatului Administrativ, abordând problemele ridicate de mediul de afaceri sucevean, cât şi cele ale sindicatelor din învăţământ.

Mai jos, puteţi asculta, integral, intervenţiile prefectului în emisiunea “Dimineţi animate”:

0:00
0:00
0:00

comments

comments